Meest gestelde vragen

Heb jij een vraag? Er bestaat een grote kans dat jouw vraag op deze beantwoord pagina wordt!

Vragen over producten

De nieuwe Ormedic Cleanser bevat meerdere hyaluronzuur componenten waardoor de huid er, in het begin, droger van kan worden. De huid heeft wat langer de tijd nodig om aan het product te wennen. Bouw hem rustig aan op.

De Prevention SPF30 Tinted heeft een lagere SPF bescherming dan de Melan 130. De Melan 130 heeft de hoogste SPF bescherming in de EU en minimaliseert oneffenheden en pigmentstoornissen.

Begin altijd met 2x per week in de avond na je basis reiniging. Als je huid hier goed op reageert mag je een extra dag erbij toevoegen. Merk je dat je huid droger wordt dan neem je een stapje terug naar 1x per week. Let op! Niet iedere huid kan deze cleansers elke dag hebben. Iedere huid heeft een andere conditie en daarom ook een andere skinroutine. Je kunt altijd informeren bij onze Mail Skin Advisors.

De Probiotics wordt het meeste ingezet. Vraag altijd om advies bij onze Mail Skin Advisors welke het beste bij jou past en hoe je deze kunt inzetten.

Wij hebben verschillende soorten ampullen in het assortiment. Elk ampul heeft een specifieke werking op de huid. Er zitten 10 ampullen in een doosjes en met 1 ampul kun je +/- 4 doseringen uit halen.

Vragen over de i conceal

De meeste foundations bevatten irriterende stoffen en sluiten de huid af. De I Conceal bevat uitgebalanceerde ingrediënten en sluit de huid niet af. Het heeft ook een anti-bacteriële en genezende werking. Alleen maar voordelen! En geschikt voor alle huiden.

Je brengt altijd eerst de Melan 130 pigment control aan. Dit is namelijk een dagcreme met SPF bescherming. De iconceal gaat altijd als laatste stap, dit is een huidverbeterende foundation.

Je kunt bij ons langskomen in de kliniek. Zo kunnen we je de juiste kleur bepalen. Ook kun je een mail sturen met foto’s van jouw huid, gereinigd en in daglicht naar: iconceal@deliaskinclinic.nl. Vergeet hier niet bij te vermelden welke kleur (kleurnummer) en merk foundation je op dit moment gebruikt. Zo kunnen onze Mail Skin Advisors bepalen welke kleur er bij jouw huid past.

Vanuit onze leveranciers krijgen wij helaas geen samples meer. Om de juiste kleur te bepalen kun je je een mail sturen met foto’s van jouw huid, gereinigd en in daglicht naar: iconceal@deliaskinclinic.nl. Vergeet hier niet bij te vermelden welke kleur (kleurnummer) en merk foundation je op dit moment gebruikt. Zo kunnen onze Mail Skin Advisors bepalen welke kleur er bij jouw huid past. Mocht je nog niet helemaal vertrouwen op onze Mail Skin Advisor, dan kun je bij je bestelling bij ‘opmerkingen’ plaatsen dat je graag een sample wilt. Op deze manier kunnen wij een sample voor je maken zodat je deze als eerste uit kunt testen voordat je de verpakking van de I Conceal openmaakt. 

De levering van samples is nu erg beperkt. Vanuit Image Skincare krijgen wij helemaal geen samples meer. Soms krijgen we met acties een beperkt aantal samples. Wij zijn afhankelijk van de leveranciers hoeveel samples wij ontvangen en daardoor kunnen we deze helaas niet altijd meesturen met de bestellingen.

Vragen over de eerste afspraak

Hoe eerder je start met een goede skinroutine, hoe beter jouw huid is voorbereid. In ons Skin Lab kunnen we jouw huid nog beter analyseren. Zo kunnen we jouw skinroutine nog beter afstemmen op wat jouw huid op dat moment nodig heeft.

We beginnen altijd in ons Skin Lab met een uitgebreide huidanalyse zodat we precies kunnen zien wat jouw huid nodig heeft. Het is belangrijk om met een gereinigde huid te komen zonder product zodat de metingen zo correct mogelijk zijn. Aan de hand van alle foto’s en metingen maken we een persoonlijk behandelplan met alle adviezen die nodig zijn om jou huid te kunnen verbeteren!

Vragen over de dermaroller

Het Image Vital C Hydrating serum is mooi om mee te starten. Voor een intensievere thuisbehandeling kun je de Mesoestetic Glycolic E + F ampul inrollen. Deze gaat de huid intens stimuleren en vernieuwen. Let op! Dit is voor de getrainde huid. Er zijn meerdere opties mogelijk. Vraag altijd advies aan onze Mail Skin Advisors voordat je met de Dermaroller begint.

De Dermaroller kan bijna iedereen gebruiken. We raden het af tijdens zwangerschap, extreme huidproblemen en bij rijpere huiden vanaf +/- 50.

Vragen over de supplementen en voeding

Wij raden altijd aam om eerst advies te vragen voordat je met supplementen gaat beginnen. De minimale en maximale dosering staat altijd op het product maar de dosering is afhankelijk van een huidconditie of huidprobleem. Onze Skin professionals en Mail Advisors geven jou persoonlijk advies hoe je de supplementen moet inzetten en evt opbouwen.

De Probiotics wordt het meeste ingezet. Vraag altijd om advies bij onze Mail Skin Advisors welke het beste bij jou past en hoe je deze kunt inzetten.

De supplementen hebben minimaal 3 maanden de tijd nodig. Het is afhankelijk van een huidprobleem hoe snel je het verschil aan je huid kunt zien.

Het belangrijkste is om met zuivel te stoppen. Vaak raden we ook aan om gluten en suikers te verminderen. Bij acne moeten we gaan uitzoeken waar jij op reageert. Dit kan bij iemand anders weer heel anders zijn. Dus naast de algemene tips moeten we altijd dieper op de voeding in gaan. Tip! Ons Anti Acne boek is geschikt voor iedereen met een onzuivere/acne huid hier staan veel tips en recepten in.