#1 Iluma Intense Brightening Exfoliating Powder i.c.m. een cadeaubon & GRATIS sponsjes

De laatste tien dagen van de Ramadan zijn ingegaan! En dit jaar hebben wij een exclusieve skin gift voucher waarbij je een tegoed aanschaft voor in de praktijk of webshop met 10% korting! Dit is in combinatie met de Iluma Intense Brightening Exfoliating Powder.  Een micro-exfolierende reinigingspoeder die op milde wijze de dode huidcellen verwijdert, voor de ultieme GLOW!

Ontvang nu 10% korting op het totale pakket!

€...

#2 Anti-Acne Program

Het acne programma is een handleiding om acne van binnenuit aan te pakken. Er zijn een aantal redenen waarom we acne ontwikkelen. En er zijn meerdere processen in het lichaam die er mee samenhangen. Daarom kun je acne niet oplossen door 1 ding te veranderen in je lifestyle. Om je lichaam terug in balans te brengen is het belangrijk om een langere periode positieve veranderingen te maken. Zodat je lever ontlast wordt en kan ontgiften, zodat de ontstekingsprocessen in je huid en in de rest van je lichaam tot rust komen en zodat je huid kan herstellen.

#3 Glycolic + E + F ampoules (10 ampullen)

De Glycolic + E + F Ampullen biedt de huid een intensieve wekelijkse behandeling, die ervoor zorgt dat huidvernieuwing versneld wordt, waardoor sporen van rimpels, vlekjes, poriën en oneffenheden verminderd worden.

#4 Dermaroller

Wil jij een gladde, jongere, strakkere, stevigere en gezondere huid? Je hebt inmiddels meerdere technieken in de praktijk ondergaan en je wilt dit resultaat vasthouden? Of wil je nog een stap verder met je huid? Maar wel met een methode die echt wat voor je huid doet en die zorgt voor een zichtbare en voelbare huidverbetering! Goed nieuws, want Dermaroller zorgt een daadwerkelijk natuurlijke huidverbetering, ook voor thuis. Ook wel Micro needlig therapie genoemd.

#5 Vital C Hydrating Enzyme Masque

Het Vital C Hydrating Enzyme masker zorgt ervoor dat het vocht wat in de diepere huidlagen van jouw eigen huid zit wordt getriggerd om jouw bovenste huidlaag te hydrateren. Dit herstellende masker bevat een zeer hoog percentage aan vitamine C, waardoor jouw droomhuid weer in balans komt, conditie opbouwt en een sterkere weerstand krijgt.

#6 Laviesage Skollagen

Skollagen zorgt met een formule met collageen, vitamine C, arginine, glucosamine, lysine, MSM en granaatappel dat uw huid op effectieve wijze wordt voorzien van de belangrijkste bouwstoffen om het lichaam te ondersteunen bij de aanmaak van nieuw, stevig en veerkrachtig collageen in de huid.

#7 Youngblood Contour Palette

Het Contour Palette van Youngblood geeft een verfijnde look en past perfect binnen de make-up routine. Het exclusieve palet is erg makkelijk in gebruik en de kleuren zijn voor iedereen toegankelijk. In het palet zitten drie tinten highlighter en drie tinten om te shapen.

#8 I CONCEAL Flawless Foundation

De I Conceal is een lichtgewichtige foundation die zorgt voor een egale camouflage van de oneffen huid aan de hand van natuurlijke minerale pigmenten. Deze foundation is anders dan de gebruikelijke foundations, want de I Conceal werkt ontstekingsremmend, geneest de huid en beschermt met een SPF tegen vrije radicalen van buitenaf.

#9 Mesoestetic Ultimate W+ BB Cream

De Multifunctionele dagverzorging met een tintje en UV-bescherming SPF50 biedt de huid bescherming tegen invloeden van buitenaf. Het bevat een mooi, natuurlijk tintje en heeft een hydraterende werking. Het bevat antioxidanten die de huidcellen beschermen. Het corrigeert imperfecties en heeft een ontstekingsremmende werking.