Verzenden & bezorgen

Superleuk dat je een bestelling hebt gedaan bij ons! Mocht je nog overwegen om een bestelling te plaatsen vind je hieronder hoe wij te werk gaan. Neem je tijd en lees het op je gemak door.

De webshop wordt gerund door Ömer (mijn man). Ömer hecht heel veel waarde aan een goed verloop van alle processen binnen de shop. Wij pakken alles met veel zorg in en houden het heel persoonlijk. Daarom vind je in elke bestelling een kleinigheidje of een persoonlijk berichtje van mij. Ook zijn wij op de hoogte van de status van jouw huid en voegen wij bijpassende proefjes toe, waar je ook echt wat aan hebt en kan uitproberen.

Voor vragen & bestellingen, neem contact met ons op! Ömer kan je ten aller tijden bereiken via webshop@deliaskinmaster.nl of bel 0299-776522 en vraag naar Ömer.

VERZENDING EN EVENTUELE KOSTEN

Wij vinden het super dat jij voor een droomhuid hebt gekozen, dat willen wij belonen en daarom hoef je geen verzendkosten bij ons te betalen!
GRATIS bezorgen @home (Nederland)
GRATIS bezorgen @PostNL afhaallocatie
•België verzenden wij gratis vanaf € 150,00 met POSTNL. Daaronder vragen wij een eigenbijdrage van € 6.75 in de verzendkosten naar België.

BERZORGING

Wij bezorgen zo snel mogelijk! De bestellingen die voor 16:00 besteld zijn, worden altijd dezelfde dag nog verstuurd. (*met uitzondering van weekend en feestdagen). Ook wil het weleens voorkomen dat PostNL of de bezorger zich niet aan de leveringsperiode houden of tijdens bijzondere dagen het extreem druk hebben.
Zolang je geen mail van ons hebt gekregen, komt de verhindering niet bij ons vandaan.

Je ontvangt altijd een track & trace mail van ons, waar je jouw pakket kan volgen.