De Laagste Prijsgarantie

Wij helpen jou graag naar de mooiste huid die jouw lichaam te bieden heeft. Wij werken met de hoogst opgeleide Skin Advisors die op de hoogte zijn de laatste ontwikkelingen én de beste kennis hebben met betrekking tot jouw huid.

Om een gezonde, glowy huid voor iedereen vanzelfsprekend én bereikbaar te maken, is het van cruciaal belang dat we jouw huid volledig begrijpen en jou de beste kansen bieden. Jouw huid is het grootste orgaan en kent alle geheimen van jouw lichaam. Tijd om die te ontrafelen!

ELDERS GOEDKOPER? CADEAUTJE VAN ONS ERBIJ!

Let op: Alleen bij het aanschaffen van een product bij Delia Skin Clinic krijg je er een cadeautje bij!

DE BESTE SERVICE MET GEGARANDEERD DE LAAGSTE PRIJS!


Als klant van Delia Skin Master ben jij speciaal, van verpakking tot aan service. Ik vind het belangrijk dat jij je gewaardeerd voelt als klant en blij bent met jouw aankoop.

Daarom verdien jij het beste! Ik weet als geen ander, dat de markt continue aan het concurreren is. Dit gaat vaak tegen alle regels in. Vanuit onze leveranciers hebben wij afspraken, waar wij ons aan dienen te houden. Deze afspraken zijn gemaakt omtrent de prijzen, acties en cadeaus.

Omdat ik niet mee wil doen aan deze prijzenconcurrentie en ik mij wil houden aan de gemaakte afspraken, wil ik jullie uiteraard wel tegemoet komen!

Daarom heb ik de laagste prijsgarantie ingevoerd. Dus heb jij elders gezien dat jouw product voor goedkoper wordt aangeboden of heb jij er een cadeautje bij gekregen? Mocht dit het geval zijn, maar wil jij toch graag onze klant blijven en altijd op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, de leukste verpakkingen ontvangen, gratis informatiesheets ontvangen en skin member zijn? MELD DIT DAN METEEN!

Wat moet je doen?

Als jij zorgt dat de actie die jij gespot hebt voldoet aan de voorwaarden zal ik  zorgen dat jij hetzelfde product voor dezelfde prijs ontvangt + een cadeautje van mij  erbij ontvangt omdat jij gebruik hebt gemaakt van deze service.

Klik voor voorwaarden
 • Vul in om welk product en merk het gaat.

 • Vul indien er sprake is van een online actie de URL in.

 • Zorg te allen tijden dat je een bijlage met bewijs upload.

 • De garantie is geldig op alle merken m.u.v. Image Skincare. De garantie is geldig op producten in de kliniek (Delia Skin Clinic) of op de webshop (www.deliaskinmaster.nl).

 • In geval van specifieke persoonsgebonden promoties (werknemerskorting, persoonlijke kortingen) komt de laagste prijsgarantie te vervallen.

 • Het moet gaan om exact hetzelfde product (o.a. merk, verpakking en inhoud).

 • De garantie geldt voor alle praktijken en online shops binnen de Benelux

 • Ben je bij ons in de kliniek voor een behandeling en wil jij op dat moment producten aanschaffen en kan jij bewijzen dat er sprake is van een verschil in productprijs en de op dat moment geldende prijs door een andere kliniek actief is op de Nederlandse markt (deze moet worden getoond), dan kunnen we het verschil verrekenen bij het afrekenen. Een bewijs is bijvoorbeeld: printscreen(s) of foto(‘s) waarop ten allen tijde de producten, als ook de geldende prijs op dat moment, de datum en tijdstip waarop het bewijs is gemaakt, duidelijk staan vermeld. Na controle en goedkeuring door DSC passen wij de prijs aan bij het afrekenen.

 • Wil je online een product aanschaffen of heb je dit al gedaan? Dan kan er een terugbetaling worden aangevraagd. Dit kan alleen aangevraagd worden binnen 48 uur na aankoop met het bovengenoemde bewijs. Bij gebreke vervalt het recht op (aanvraag van) terugbetaling.

 • De garantie is alleen geldig op producten in de kliniek of op www.deliaskinmaster.nl - Specifieke persoonsgebonden promoties (werknemerskorting, persoonlijke kortingen) komen niet in aanmerking.

 • Voldoe jij aan de laagste prijsgarantie voorwaarden en heb jij jouw product al gekocht? Dan storten wij binnen 4 werkdagen het teveel betaalde bedrag terug op jouw rekening.

 • Delia behoudt het recht de prijsmelding eerst te controleren alvorens over te gaan tot vergoeding en/of prijsaanpassing.