VEILIG BETALEN

Bij Delia winkel je veilig en betrouwbaar. Dit wordt onder andere gewaarborgd door Thuiswinkel. Jouw bestelling kan worden afgerond via de volgende betaalmethodes:

  • iDEAL

    De betaalmethode iDeal is voor iedereen in Nederland gratis beschikbaar. Via deze betaalmethode rekenen jij de bestelling ter plekke af binnen de vertrouwde internetomgeving van jouw bank. Het aankoopbedrag wordt direct van je bankrekening afgeschreven en de bestelling wordt meteen goedgekeurd.

  • Mastercard/Visa/Diners Club International/Discover

    Door in de betaalstraat voor een creditcard optie te kiezen, kun je de betaling van jouw bestelling nog even uitstellen. Kies bij het afrekenen van jouw bestelling voor de creditcardmaatschappij waar jij bij aangesloten zit. Volg vervolgens de stappen in de vertrouwde internetomgeving van de desbetreffende creditcardmaatschappij. Jouw bestelling wordt hierna direct goedgekeurd.

  • Bancontact/Mister Cash

    De betaalmethode Mister is voor iedereen in België beschikbaar. Via deze betaalmethode rekenen jij de bestelling ter plekke af binnen de vertrouwde internetomgeving van jouw bank. Het aankoopbedrag wordt direct van je bankrekening afgeschreven en de bestelling wordt meteen goedgekeurd.

VEELGESTELDE VRAGEN

KOM JE ER NIET UIT?

Stel je vraag in het contactformulier of mail naar info@deliaskinmaster.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Vul hieronder je gegevens in.