Retour

Delia wil er alles aan doen om te voorkomen dat je jouw producten moet retourneren. We zetten daarom de volgende tools in om jou zo goed mogelijk te helpen tijdens het online shoppen:

ADVIES VRAGEN
Twijfel je over een product, maak gebruik van ons vrijblijvende advies. Een goed advies is het halve werk! Het gaat immers om je huid. Delia adviseert daarom iedereen eerst advies te vragen, alvorens zij een aankoop doen. The more we know, the more you glow!

FOTO'S & VIDEO'S

Doormiddel van foto’s of video’s van jouw huid met duidelijke uitleg, kunnen wij jou van het beste advies voorzien. Zo kijken wij naar welke producten jou het snelst tot mooi resultaat brengen. Ook houden wij rekening met de status waarin jouw huid zich op dat moment verkeerd. Zodat vervelende huidreacties of allergieën uitgesloten zijn.

PRODUCTINFORMATIE
Alle additionele informatie over het product is te vinden in de producttekst en onder het kopje ‘aanvullende informatie’. De tekst wordt met zorg samengesteld en geeft een complete uitleg van het product en zijn werking. De teksten zullen afwijken van andere sites, omdat deze persoonlijk zijn gemaakt en met de jarenlange ervaring zijn geschreven. Zo vind je ook extra tips en tricks bij het product en gaan wij net even een stapje verder in de uitleg dan andere sites. 

14 DAGEN BEDENKTIJD
Mocht je desondanks alle bovenstaande hulpmiddelen toch een artikel moeten retourneren dan is dit bij Delia geen probleem. Wij helpen je dan uiteraard graag verder. Onderstaand vind je onze garantieregels en een stappenplan waarin een duidelijk overzicht staat over hoe je artikelen kunt retourneren.

Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst te retourneren, de kosten van het retourneren zijn voor eigen rekening.

Wanneer je ervoor kiest het product terug te sturen, zal het product met alle geleverde toebehoren, in originele staat en verpakking, ongebruikt en onbeschadigd aan Delia geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van het retourproces, dien je het retourformulier volledig in te vullen. Deze vind je terug in jouw orderbevestiging (digitaal).

Wij zullen het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen terugstorten op je bankrekening na ontvangst in goede orde.

Let op: het product mag niet beschadigd, gebruikt of geopend zijn en moet in de originele verpakking zitten.

Let op: Indien een bestelling retour gedaan wordt, dient deze in zijn geheel geretourneerd te worden. Inclusief eventueel gratis geleverd product. Indien de bestelling niet in zijn geheel geretourneerd wordt, zal de productprijs van de/het missende product(en) in rekening en/of mindering gebracht worden.

Wij begrijpen dat je het product goed wilt bekijken en beoordelen maar maak het om geen enkele reden open en draai niet aan eventuele doppen. Zo komt de sealing van het product los en nemen wij het niet meer terug.

Foutieve producten ontvangen? Controleer altijd eerst jouw bestelling, voordat je ze in gebruik gaat nemen. De producten mogen niet onrechtmatig in gebruik worden genomen en vervolgens aangemeld worden voor retour. Het gaat om hygiënische producten, die niet meer verkocht kunnen worden.

De kosten voor het retour sturen zijn ten alle tijde voor je eigen rekening. Wij adviseren ten aller tijden je pakket aangetekend retour te sturen omdat je dan verzekerd bent. Het risico van het retour zenden ligt altijd bij jou of PostNL (indien aangetekend).

Mocht je het product willen ruilen voor een ander product zullen de kosten voor het opnieuw versturen van het juiste product voor eigen rekening zijn.

RETOUR VOORWAARDEN WHITEDAYS:

* De 2+1 gratis korting wordt verrekend als 33,3% korting over het totaalbedrag van de aankoop.
* Annuleer of retourneer je één product, dan krijg je waarde van het product minus de gegeven korting retour. Stuur je alle drie de producten retour, dan ontvang je de aanschafwaarde waarde van de twee producten retour.

* Deze actie is geldig van 21april t/m 01mei.
* Deze actie is alleen van toepassing op de producten van D-SKIN
* Deze actie geldt alleen in onze webshop en alle d-skin partners.
* Kortingen zijn geldig zolang de voorraad strekt.
* De korting is niet geldig met terugwerkende kracht en is niet inwisselbaar voor contant geld.
* De korting is niet geldig in combinatie met reeds afgeprijsde producten, andere lopende acties of aanbiedingen, vouchers of kortingscodes.
* Voor deze actie geldt geen maximum per klant
* De kortingen zijn niet geldig op offline & Online cadeaubonnen

    KOM JE ER NIET UIT?

    Stel je vraag in het contactformulier of mail naar info@deliaskinmaster.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Vul hieronder je gegevens in.