HI BEAUTY

Welkom in de wereld van Delia Skin Master, waar huidverbetering van iedere huid mogelijk wordt gemaakt en waar een zuivere huid vanuit binnen naar buiten straalt. Ik neem je graag mee op reis naar jouw droomhuid. Are you ready to glow?!

Wil jij alles leren over jouw huid en begeleid worden naar een glowy skin? Zie jij geen licht meer aan het einde van de tunnel en lijkt het onmogelijk om voor eens en altijd een droomhuid te hebben? Vrees dan niet langer! Delia Skin Master is gespecialiseerd in het bieden van een oplossing voor elk huidprobleem, dus ook voor die van jou! Maar liefst 85% van de Nederlandse vrouwen kampt met huidproblemen, waar ze graag wat aan zouden willen doen. Ik ben ervan overtuigd dat een mooie huid zorgt voor een zelfverzekerde uitstraling en het is dan ook mijn passie om voor iedereen een glowy skin mogelijk te maken.

Mijn dreamteam en ik gaan samen met jou opzoek naar de oorzaak van jouw huidprobleem, zodat we het probleem bij de kern kunnen aanpakken. Delia Skin Master biedt jou een personal skin coach, die altijd voor jou klaar staat. Onze personal skin coaches zorgen ervoor dat je niet alleen bij ons in de kliniek terecht kunt met jouw huidvragen, maar ook online. Je kunt ten alle tijden jouw huidvragen stellen aan jouw personal skin coach, door bijvoorbeeld een mailtje te sturen. Op deze manier kun jij thuis actief aan de slag met jouw droomhuid, wat trouwens enorm belangrijk is, want 70% van huidverbetering wordt mogelijk gemaakt door thuisproducten te gebruiken. Wij gunnen jou een droomhuid, zodat jij weer gaat stralen! Gun jij dat jezelf ook? Je bent namelijk al bij het goede adres aangekomen!