D-Skin Academy

Wil jij je specialiseren in het oplossen van acné, pigment en andere huidproblemen? Wil je alles leren over deze huidproblemen, voeding, anti-aging, huidverjongingstechnieken en zoveel mogelijk mensen begeleiden naar een healthy, glowy skin?

Are YOU ready to join our mission?

IN 2021 OPENT DELIA SKINMASTER DE DEUREN VAN DE D-SKIN ACADEMY.

Meld je aan!

ARE YOU READY TO BE A SKINMASTER?

De énige, exclusieve opleiding tot SkinMaster binnen Nederland, waar je alles leert over huidverbeteringstechnieken en behandelingen om de huid naar een next level te tillen. Waar je leert werken vanuit de overtuiging dat een mooie huid zorgt voor een zelfverzekerde uitstraling, een gezonde huid voor iedereen mogelijk is en een zuivere huid van binnen én buiten straalt. En waar je leert jouw merk te versterken en alle Mastertips krijgt aangereikt om jouw social strategy – van sales tot leadgeneratie – op te bouwen en effectief in te kunnen zetten.

Skinmaster

Een SkinMaster is een ervaren Skin Professional met kennis van iedere vorm van huidverbetering. Als SkinMaster werk je grensverleggend. Waar anderen stoppen, gaat een SkinMaster verder! Je gaat op zoek naar de oorzaak van het probleem en gaat tot het uiterste om de juiste oplossing te vinden.

Een SkinMaster onderscheidt zich door in één observatie oplossingen te vinden voor ieder huidprobleem en altijd opzoek te gaan naar wetenschappelijke onderbouwing. Zij is in staat alle behandelingsmogelijkheden op de meest effectieve manier in te zetten en stopt niet tot het ultieme resultaat is bereikt. Dit alles volgens een behandelplan dat een maximaal resultaat én financiële haalbaarheid weet te combineren.

* Om de opleiding tot SkinMaster te kunnen volgen dien je minimaal gediplomeerd te zijn tot schoonheidsspecialiste (niveau 3).