Vacature Accountmanager B2B

  • PURMEREND

  • 24 tot 32uur

  • Een goed salaris

Kom jij ons team versterken als accountmanager voor onze B2B klanten? Ben jij een commercieel talent en heb jij een achtergrond in de beauty branche? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar jou!


Wat ga jij doen?

Als accountmanager B2B bij D-SKIN By Delia ga jij actief nieuwe contacten leggen met mogelijke nieuwe relaties. Jij bent de verbindende schakel tussen onze klanten en D-SKIN By Delia. Je screent potentiële nieuwe relaties en jij voert introductiegesprekken. Jij onderhoudt het contact met onze bestaande klanten zowel telefonisch als met klantbezoeken. Je hebt een ondersteunende rol bij het adviseren van onze klanten omtrent de presentatie van de producten en je bent het eerste aanspreekpunt als het gaat om lanceringen, campagnes en media-uitingen. Met jouw visie, persoonlijkheid en vakkennis weet je onze klanten aan jou te binden. Met jouw sales-skills weet jij feilloos hoe jij nieuwe relaties aan ons merk kunt verbinden en hoe jij bij de bestaande partners het gamma kunt uitbreiden.

Jouw profiel

Jij bent communicatief ijzersterk en je hebt een achtergrond in de sales. Je hebt affiniteit met huidverbetering en de schoonheidsbranche óf je bent een gediplomeerd en ervaren schoonheidsspecialist met commercieel talent. Je hebt ervaring in een soortgelijke functie als accountmanager. Daarbij ben je daadkrachtig, resultaatgericht en neem jij zelf initiatieven. Je hebt een verzorgd voorkomen en je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Wat bieden wij jou aan

Een dynamische en uitdagende werkomgeving in een gezellig en enthousiast team bij een snelgroeiend paramedisch merk én beauty e-commerce platform met veel ruimte voor eigen initiatieven.

  • Een uitdagende functie van 24 tot 32 uur, doorgaans op maandag t/m vrijdag.
  • Een goed salaris.
  • Vakantiegeld
  • Aantrekkelijke personeelskorting en elk nieuw gelanceerd product van D-SKIN krijg je om te testen.
  • 25 vakantiedagen per kalenderjaar.
  • Een contract voor 7 maanden met de intentie tot een vast dienstverband

Interesse?

Stuur jouw sollicitatie voorzien van een korte motivatie en CV (met pasfoto) naar hr@deliaskinclinic.nl

SOLLICITEER DIRECT!