MARKETING COÖRDINATOR

  • PURMEREND

  • 32 TOT 40UUR

Ben je op zoek naar een uitdagende hands-on marketingfunctie binnen een snelgroeiend beauty e-commerce platform en wil je onderdeel uitmaken van een high perfomance team? Check dan deze vacature van Marketing Coördinator (32 uur – 40 uur per week) bij Delia Skin Master!


Wat ga je doen?

Je bedenkt, ontwikkelt en implementeert vernieuwende marketing- en merkstrategieën voor de merken D-SKIN, Delia Skin Clinic en Delia Skin Master. Samen met jouw team (dat momenteel uit 7 medewerkers bestaat) creëer je de perfecte customer journey. Je bewaakt de merkwaarden om de marktpositie van de bedrijven te verbeteren en zo de merken nationaal en internationaal te versterken. Je coördineert alle marketing- en communicatieactiviteiten en bent eindverantwoordelijk voor onder andere briefing, debrief, projectmanagement (intern uitzetten wat je nodig hebt en daarop toezien), backplanning, copy (geschreven content), ROI – data analyse en advies. Met jouw visie, persoonlijkheid en vakkennis weet je het team te inspireren en richting te geven. Ook heb je aandacht voor de verdere ontwikkeling van medewerkers waarbij je aanstuurt op eigen verantwoordelijkheid. Je bent een belangrijke sparringpartner voor de CEO aan wie je rechtstreeks rapporteert.

Jouw profiel

Je past met jouw brede actuele kennis en ervaring op het gebied van marketing- en communicatie goed in het team als je minimaal 3 jaar ervaring hebt in een vergelijkbare functie. We zijn op zoek naar een coördinator (minimaal HBO geschoold) die primair een coachende leiderschapsstijl heeft en daarmee de professionals in het team in hun kracht zet. Je kunt goed observeren, signaleren, luisteren en laten zien dat het team bij jou terecht kan. Daarbij ben je daadkrachtig en spreek je collega’s aan. Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, maar spreek en schrijf je ook nog eens goed een andere taal, dan is dat mooi meegenomen!

Solliciteer

Lijkt het je een uitdagende vervolgstap in je carrière maar heb je nog wat vragen? Neem dan gerust contact op met HR via hr@deliaskinclinic.nl. Of heb je gelijk al zin om te solliciteren? Leuk! Je kunt dan je motivatiefilmpje, sollicitatiebrief en CV met profielfoto mailen naar hr@deliaskinclinic.nl t.a.v. Delia Erdogan.

Als jij voor ons de ideale kandidaat bent, volgt er een uitnodiging voor een gesprek. Zijn we beiden positief? Dan winnen we graag een referentie in waardoor we jou nog beter leren kennen. Voor aanvang van het tweede gesprek maak je dan een persoonlijkheidstest en een IQ-test. Fijn als je bij jouw indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aanlevert.

SOLLICITEER DIRECT!