MARKETING COÖRDINATOR

  • PURMEREND

  • 32 TOT 40UUR

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Marketing Coördinator? Ben jij ijzersterk met planning en wil jij daarbij ook jouw creatieve kant laten zien? Wil jij binnenkort deel uitmaken van ons High Performance Team? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar jou!


Wat ga je doen?

Als marketing coördinator bij Delia Skin Clinic coördineer jij alle marketing- en communicatieactiviteiten en bent eindverantwoordelijk voor onder andere projectmanagement (intern uitzetten wat je nodig hebt en daarop toezien), backplanning en copy. Samen met jouw team creëer je de perfecte customer journey. Je bewaakt de merkwaarden om de marktpositie van de bedrijven te verbeteren en zo de merken nationaal en internationaal te versterken. Naast deze werkzaamheden ga jij ook aan de slag op PR gebied en met influencermarketing. Met jouw visie, persoonlijkheid en vakkennis weet je het team te inspireren en richting te geven. Ook heb je aandacht voor de verdere ontwikkeling van medewerkers waarbij je aanstuurt op eigen verantwoordelijkheid.

Jouw profiel

Jij bent enthousiast, iemand met oog voor detail, je bent secuur en planmatig werken is jouw 2e natuur. Je bent zelfstandig en deadlines dagen jou uit om het beste in jezelf en jouw team naar boven te halen. Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Je kunt goed observeren, signaleren, luisteren en laten zien dat het team bij jou terecht kan. Daarbij ben je daadkrachtig en spreek je collega’s aan. Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat bieden wij jou aan?

Een dynamische en uitdagende werkomgeving in een gezellig en enthousiast team bij een snelgroeiende luxe kliniek én beauty e-commerce platform met veel ruimte voor eigen initiatieven.

en natuurlijk
  • Een uitdagende functie van 32 tot 40 uur, doorgaans op maandag t/m vrijdag.
  • Een goed salaris
  • Vakantiegeld.
  • Maandelijks gratis behandelingen bij Delia Skin Clinic en een volledig huidverbeteringstraject.
  • 25 vakantiedagen per kalenderjaar.
  • Een contract voor 7 maanden met de intentie tot een vast dienstverband.

Interesse?

Stuur jouw sollicitatie voorzien van een korte motivatie en CV (met pasfoto) naar hr@deliaskinclinic.nl

SOLLICITEER DIRECT!