SCHOONHEIDSSPECIALIST

Skin Professionals – it’s your turn!

  • PURMEREND

  • 32 TOT 40UUR

  • ZZP dienstverband mogelijk

  • SALARIS: €13,50 - €17,50 per uur - afhankelijk van leeftijd en ervaring 8% vakantiegeld

Ben jij de gediplomeerde schoonheidsspecialist die wij zoeken? Heb wij ervaring als schoonheidsspecialist, maar wil jij graag de volgende stap zetten en meer inzicht krijgen in de medisch cosmetische kant van het vak? Wil jij alles leren op het gebied van huidverbetering? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar jou! 

Wat ga jij doen?

Jij zorgt ervoor dat jij, als schoonheidsspecialist (en onze next Skin Professional), de juiste (paramedische) huidverbeterende behandeltrajecten biedt aan jouw klanten. Aan de hand van de onderzoeken die jij, of één van jouw gespecialiseerde collega’s uitvoert in ons unieke Skin Lab stel jij een behandelplan op voor jouw klant. Deze klant begeleid jij door middel van juiste voedings- en productadviezen en behandelingen naar zijn/haar droomhuid, wij werken namelijk van buiten én binnen. Naast goede producten, werk je met hoogwaardig apparatuur waaronder Genesis, Lumi8 en Mesogun.

Jouw profiel

Jij bent gediplomeerd schoonheidsspecialist, met ervaring in het vak. Ervaring met peelings en huidverbeterende behandelingen is natuurlijk een plus! Jij bent enthousiast en leergierig – wij investeren graag tijd en energie in jou met interne en externe professionele opleidingen / cursussen en natuurlijk jouw persoonlijke ontwikkeling-. Je hebt een open en representatieve uitstraling en klanttevredenheid is waarom jij jouw werk zo leuk vindt. Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en taal.

Wie zijn wij?

Wij bij Delia Skin Clinic, gunnen iedereen een mooie huid. Wij behoren tot de beste huidverbeteringsinstituten van Nederland. Onze klanten komen vanuit heel Nederland bij huidproblemen, daar waar andere professionals stoppen gaan wij net dat stapje verder. We houden onze kwaliteit hoog en we blijven altijd up to date, wij werken met de nieuwste technieken en behandelmethodes. Vanuit de sfeervolle, luxe praktijk in Purmerend werken wij met ons team fysiek en online aan jouw droomhuid. Met advies, begeleiding, passend productadvies en ons eigen ontwikkeld behandeltraject zorgen wij dat iedereen kan werken aan een perfecte, gladde en gezonde huid. Onze schoonheidsspecialisten worden zowel intern als extern opgeleid tot Skin Professional.

Wat bieden wij jou aan?

  • Een afwisselende baan van 24 – 40 uur
  • Opleidingen en cursussen bij hoogwaardige paramedische merken én voedingscursussen – wij werken namelijk van buiten én binnen. Je krijgt maandelijks trainingen bij hoogwaardige paramedische merken waaronder Image Skincare, Mesoestetic, QMS, Laviesage en D-SKIN by Delia. Wij investeren graag veel tijd in professionele én persoonlijke ontwikkeling;
  • Een fijne werkplek in een luxe kliniek en snelgroeiend bedrijf
  • Maandelijks gratis behandelingen bij Delia Skin Clinic en een volledig huidverbeteringstraject
  • Een bonus van 1,5% op jouw verkochte producten

Interesse?

Heb je interesse in deze functie? Je kunt reageren door een mail met je
sollicitatiebrief, CV en portfolio onder vermelding van ‘Skin
Professional - Schoonheidsspecialist’ te sturen naar het volgende e-mailadres:
hr@deliaskinclinic.nl Geef hier ook duidelijk aan per wanneer je
beschikbaar bent. 

Dienstverband:

ZZP-dienstverband mogelijk.

€13,50 – €17,50 per uur – afhankelijk van leeftijd en ervaring 

8% vakantiegeld

SOLLICITEER DIRECT!